donderdag 19 maart 2015

5 REDENEN OM WÉL OP TE RUIMEN!


Heb je een grondige hekel aan opruimen? Eén troost, voor veel mensen is dit niet hun favoriete bezigheid. Maar wat als je niet opruimt? Tja, dan neemt de rommel langzaam je huis over. En da's de omgekeerde wereld. Rommel is er elke dag. Waar geleefd of gewerkt wordt, is rommel. Da's heel normaal. Het enige wat je hoeft te doen is die rommel stelselmatig op te ruimen. Je zult merken dat de routine om rommel op te ruimen, meer rust in je huis én hoofd zal brengen. En zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?

Twijfel je nog over de vraag of opruimen überhaupt zin heeft? Heb je meer redenen nodig om te starten met opruimen of gemotiveerd te raken? Wil je nog meer 'peptalk'? Prima! Ik geef je 5 redenen om wél op te ruimen.

5 redenen om wel op te ruimen!

#1 Tijdwinst

Goed opruimen betekent dat je je spullen ook weer makkelijk kunt terugvinden. En daardoor..., je raadt het misschien al.., bespaar je tijd! 

 

#2 Geld besparen

Rende je al snel naar de winkel als je bepaalde dingen niet snel genoeg meer terug kon vinden in je kasten of lades? Heb je daardoor een aantal items dubbel of misschien wel driedubbel in huis?

Door op te ruimen, en alles een vaste plek te geven, zul je minder of zelfs helemaal geen geld meer uitgeven aan dubbele aankopen.


#3 Meer rust, minder chaos

Ongemerkt veroorzaakt rommel stress. Door spullen op te ruimen als je ze niet meer gebruikt, voel je je een stuk relaxter!

 

#4 'Organized' gevoel

Opruimen geeft je dat opgeruimde gevoel. Je hebt controle over je spullen en niet andersom. Je weet waar je spullen liggen. Bovendien weet je ook dat er geen spullen uit de kasten zullen vallen, op het moment dat jij de deuren opendoet.

 

#5 Visite is welkom

Voel je onzeker of ongemakkelijk als visite zich spontaan aankondigt? Als je je zaakjes op orde hebt, verdwijnt die onzekerheid als sneeuw voor de zon!

 

Ben je na deze 5 redenen er van overtuigd dat opruimen wél zin heeft maar weet je niet hoe en waar je wilt beginnen? Samen met jou kan ik een opruimplan maken, toegespitst op jouw wensen en unieke situatie. Je kunt mij mailen op elsa@startorganizing.nl of het contactformulier op de website invullen.

 

 

Ben je overtuigd en wil je je uitpuilende kledingkasten opruimen? Dan is de workshopdag op 9 april 2015 iets voor jou! In 4 stappen leer ik je hoe je opgeruimde kledingkasten kunt creëren en zoom je samen met Imagocoach Janny ter Meer van Het Stijlmeer, in op jouw kledingstijl. Na deze inspirerende dag kun je thuis direct aan de slag en is er straks genoeg plek voor lente- en zomerkleding die bij jou past!

Wil je meer weten over deze workshopdag die in Haarlem gehouden wordt? Klik hier voor meer info en reservering van een kaartje. 



 

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten